Soós Pékség bemutatkozása

A pékség alapjait id. Soós Józsefnek köszönheti, aki a tanulóéveit befejezve 1970-ben létesítette első magánvállalkozását. Ebben az időben még mindent kézzel gyártottak és egy régi „magyar” kemencén sütötték a portékát. Kisebb kitérő után (ÁFÉSZ pékség üzemvezetése), 1975-ben ismét önálló tevékenységbe kezdett Ercsiben. Ez az üzem már jobban fel volt szerelve gépekkel. Dagasztó, kifli- és zsemlegép könnyítette a munkát. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 1980-ban megvásárolta a vállalkozás mostani központját. Ebben az üzemben sem maradhatott ki a korszerűsítés. Az évek során folyamatosan fejlődött, átalakult, bővült a pékség, mire elérte a mai arculatát. 1990-ben ifj. Soós József befejezte tanulmányait és sütőipari technikusként kezdett el dolgozni. Saját készítésű pitével, tepertős pogácsával bővítették a repertoárt. Az új termékeket 27 átvevőnél helyzeték el. Ifj. Soós József ma is vallja, hogy ez az indulás hatalmas tapasztalatot adott, ismereteit bővítette.

Az első mintaüzlet 1998-ban nyílt az érdi telephelyen. Ezt követően Ercsiben is felépült egy komplett péküzem és a hozzá tartozó péküzlet. A vásárlók megszerették a termékeinket, hiszen a frissen sült, meleg portékának nincs párja.

Folyamatosan fejlődő, termékekkel, szolgáltatásokkal próbálunk minden vásárlói igényt kielégíteni. Ezen a honlapon, betekintést nyerhetnek a pékség életébe, virtuálisan körbejárhatnak az üzletekben, megtekinthetik kínálatunkat. Reméljük, elnyeri tetszésüket a látnivaló és vendégeink között köszönthetjük Önöket.